Hvordan kan vi hjælpe dig?
callcenter
Filtrer din søgning

Afstand til…

Afstand til…
Slet

Hotelfaciliteter

Antal stjerner

Antal stjerner (0 til 5):

Prisklasse

Prisklasse


Indkvarteringsform

Måltider

Temaer


Gæsteanmeldelser

Valuta for pengene
Gæstebedømmelse
Anbefalinger
0%
|
50%
|
100%
|

Betalingsmuligheder



Hjem / Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser

 

1. Alle afbestillinger skal foretages på Zleeping Hotels hjemmeside med reservationsnummer og e-mailadresse brugt ved reservationen, eller med de legitimationsoplysninger der er knyttet til den konto, der blev brugt for at foretage reservationen.

"Zuperdeal" er et hotelværelse eller en lejlighed til en meget overkommelig pris. Det er IKKE muligt at annullere eller foretage nogen ændringer i denne form for reservation. Du vil altid blive spurgt, før du kan bestille et Zuperdeal-tilbud.

Ændringer af kundens navn og børnenes alder er gratis. Alle ændringer afhænger af tilgængeligheden. Hvis du ikke ankommer til hotellet/lejligheden på den oprindelige ankomstdato, eller hvis du forlader boligen før tid, er du kun berettiget til at annullere eller ændre bestillingen fra det øjeblik Zleeping Hotels modtager meddelelsen fra dig.

Når annulleringen er foretaget, vil beløbet blive refunderet til din konto inden for 4 bankdage fra datoen for modtagelsen af afbestillingen.

2. Pas, identitetskort (hvis du rejser indenfor Schengen), visa- og sundhedskrav for dig og dine medrejsende er dit ansvar. Det anbefales på det kraftigste at have en rejseforsikring med medicinsk dækning.

3. Specific market issue. Some hotels and accommodation providers negotiate their availability quotas and/or low rates based on client's specific markets. In case a booking is affected by this issue, extra cost or hotel change could occur and clients will be always informed before check in. Client will have the possibility of cancelling at no extra cost. Nogle af vores indkvarteringsudbydere forhandler deres lave priser på grundlag af, at beboerne og/eller borgerne i det land, hvor hotelopholdet finder sted, ikke er berettiget til at blive indkvarteret til denne sats. Ekstra omkostninger kan opstå, og vil blive oplyst før check-in. Hvis det sker, er klienten berettiget til gratis annullering uden omkostninger.

4. Du garanterer at du er mindst 18 år gammel.

5.a) Klassificering af hoteller bruges til at symbolisere den overordnede kvalitet, serviceniveauet, madens standard og antallet af faciliteter til r��dighed på en given ejendom. De kriterier, der anvendes i de enkelte lande, vil variere afhængigt af de specifikke etablerede krav. Officiel klassificering eksisterer i hvert land.

5.b) Klassificering af lejligheder bruges normalt til at symbolisere den overordnede kvalitet, serviceniveauet, madens standard og antallet af faciliteter til rådighed på en given ejendom. De kriterier, der anvendes i de enkelte lande, vil variere afhængigt af de specifikke etablerede krav, men beskrivelserne nedenfor giver en generel forståelse af, hvad man typisk kan forvente inden for hver kategori:

Zleeping Hotels specielle klassificering:
2-stjernede: Varierende fra små til mellemstore komplekser, der tilbyder basal service.
3-tjernede: Middelklasse komplekser.
4-stjernede: Komplekser over middelklasse med faciliteter.
5-stjernede: Højeste Zleeping Hotels standard

Zleeping Hotels miljøprogram-symbol gives til hoteller, der har indført et miljøprogram i overensstemmelse med de gældende love og regler i det pågældende land.

6. Følgende værelsestyper benyttes af Zleeping Hotels:

Twin/Dobbeltværelse: Indeholder en dobbeltseng (dobbeltværelse) eller to enkeltsenge (Twin Room) i samme rum. Velegnet til to personer. Bad/brusebad, hvis intet andet er nævnt i hotellets beskrivelse. Ekstra seng i et dobbeltværelse: Ekstra seng i Twin Room/Dobbeltværelse for børn der er 2-11 år gamle eller for voksne.

Enkeltværelse: Indeholder en enkeltsenge. Velegnet til én person. Bad/brusebad, hvis intet andet er nævnt i hotellets beskrivelse. I USA har de fleste af værelserne to senge (135-160 cm/seng) eller en bred seng (grand lit). Værelser til tre til fire personer, har normalt to brede senge, man er så to personer om at dele en seng. Nogle hoteller tilbyder en ekstra seng mod et ekstra gebyr (der skal bestilles og betales direkte til hotellet). Fler-sengs værelser findes på nogle af vores budget hoteller/vandrehjem. Delte værelser med flere senge. Nogle af værelserne har bad/toilet på værelset, og nogle har fælles faciliteter på gangen.

Lejlighed - Studio: Lejligheden består af et værelse, kombineret stue og soveværelse, tekøkken og badeværelse.

Etværelses lejlighed - 1 soveværelse: Lejlighed med et separat soveværelse, stue, badeværelse, køkken eller tekøkken.

Ferielejlighed - 2 soveværelser: Lejlighed med 2 separate soveværelser, stue, badeværelse, køkken eller tekøkken.

Balkon eller terrasse: Ifølge oplysninger for hvert enkelt hotel/lejlighed.

Barneseng/Vugge eller krybbe: Egnet til et barn på under to år. Ekstra: Forud for din afrejse fra hotellet opkræves betaling for ekstraudgifter (f.eks. for måltider, ekstramåltider, minibar, renseri og vaskeri).

7. Zleeping Hotels hverken godkender eller anbefaler et bestemt hotel. Rimelige forholdsregler er blevet taget, for at indholdet af denne hjemmeside er korrekt. Vær dog opmærksom på at det til enhver tid kan ændres uden varsel. Alt indhold på denne hjemmeside er udgivet i god tro, men Zleeping Hotels kan som rejseagent ikke kontrollere rigtigheden af alle oplysninger, givet af hotellerne.

8. Hvis Zleeping Hotels er ude af stand til at bekræfte det reserverede hotel, vil en e-mail blive sendt til dig for at informere dig om detaljerne.

9. Det er nødvendigt, at kunden udfører reservation ved hjælp af hans eller hendes fulde, sande navn. Zleeping Hotels forbeholder sig ret til at annullere enhver reservation, der er lavet med et opdigtet eller ufuldstændig navn eller med et navn der tilhører en anden.

Enhver reservation eller bestilling foretaget af dig, anses for at være et tilbud fra dig om at købe de relevante hotelophold underlagt disse reservationsbetingelser. Ingen kontrakt mellem dig og Zleeping Hotels træder i kraft før Zleeping Hotels (a) udsteder et reservationsnummer, (b) udsteder en bekræftelse via e-mail, og (c) modtager fuld betaling.

10. Disse vilkår gælder for alle udførte reservationer (enten gennem Zleeping Hotels hjemmeside eller på anden måde) gennem Zleeping Hotels. Al korrespondance skal sendes til e-mail-adresser som vist på hjemmesiden for Zleeping Hotels.

11. Zleeping Hotels fungerer som booking agent/rejsearrangør.

12. Zleeping Hotels er ikke ansvarlig for eventuel manglende eller forsinket udførelse af sine forpligtelser, som direkte eller indirekte er følge af enhver årsag eller omstændighed, som er uden for selskabets rimelige kontrol. Uden at begrænse det generelle i det foregående, skal følgende betragtes som sådanne omstændigheder: force majeure, udbrud af fjendtligheder (krig), optøjer, civile uroligheder, terrorisme, revolution, statslige handlinger (herunder men ikke begrænset til, afslag eller tilbagekaldelse af licens eller tilladelse), brand, oversvømmelse, lynnedslag, eksplosion, tåge eller dårligt vejr, afbrydelse eller svigt af en kollektiv-tjeneste (herunder men ikke begrænset til elektricitet, gas, vand eller telekommunikation), renovering udført af hotellet, strejker, lockout eller boykot, embargoer, blokade.

13. Selvom Zleeping Hotels tager rimelige forholdsregler for at sikre, at offentliggjorte beskrivelser er korrekte, påtager Zleeping Hotels sig intet ansvar for fejl eller mangler i beskrivelsen af hotellerne på hjemmesiden. Zleeping Hotels forbeholder sig ret til at ændre din reservation til en mindst tilsvarende standard, og til at underrette dig om en sådan ændring så hurtigt som muligt efter den opstår. Ingen kompensation skal betales for sådanne ændringer. I ekstreme tilfælde kan Zleeping Hotels blive tvunget til at annullere din booking, i hvilket tilfælde du vil blive underrettet om en sådan ændring så hurtigt som muligt, og en fuld og øjeblikkelig tilbagebetaling vil blive foretaget. Under alle omstændigheder er Zleeping Hotels erstatningsansvar begrænset til højest (a) 1.000 € eller (b) tre gange værdien af reservationen foretaget med Zleeping Hotels.

14. Enhver klage over reservationstjenesten skal anmeldes til Zleeping Hotels skriftligt eller via e-mail så hurtigt som muligt. Enhver klage over hotellet skal tilvejebringes for hotellets ledelse så tidligt som muligt under dit ophold, og hvis problemet ikke løses til din tilfredshed, bør det anmeldes skriftligt til Zleeping Hotels. Du skal have en skriftlig erklæring fra det hotel, du har klaget over, som beviser at problemet ikke kunne løses af hotellet.

15. Vores regler om beskyttelse af private oplysninger er indarbejdet i disse vilkår.

16. Din reservation er underlagt Lichtenstein lovgivningen og er underlagt eksklusiv jurisdiktion for domstolene i Lichtenstein. Reservationsbekræftelsen og disse betingelser udgør hele aftalen mellem Zleeping Hotels og dig. Du anerkender hermed, at du ikke har baseret din reservation på nogen informationer, der ikke specifikt er indeholdt i disse betingelser. Medmindre andet er fastsat i disse reservationsvilkår og betingelser, er dine lovmæssige rettigheder ikke ændret.

17. By - turistskat: Visse lande, stater og byer har valgt at have en by-turistskat. Desværre kan Zleeping Hotels ikke inkludere dette i prisen, skatten skal betales direkte til hotellet. Når dette er tilfældet, vil Zleeping Hotels informere dig om det på voucheren du modtager efter bestillingen er betalt.



Zleeping Hotels. Alle Rettigheder Forbeholdes.


Cookies

Cookies, er tekstfiler med oplysninger, der er gemt på din computer, når du besøger vores hjemmeside. Formålet med at oprette og gemme en sådan fil er at give dig som besøgende adgang til forskellige funktioner på hjemmesiden, som indkøbskurv eller valg af valuta og sprog. Det er for at funktioner i bookingportalen fungerer mest effektivt og for at forbedre hjemmesiden for dig som besøgende.

Læs mere om cookies, og hvordan de anvendes >>

Tilladelse til Cookies ved lov

Alle besøgende på et websted, der bruger cookies der skal informeres om, at hjemmesiden indeholder cookies, i henhold til loven om elektronisk kommunikation. Brugeren bør også underrettes om, hvad formålet er, og hvordan man kan fravælge brugen af cookies.

Hvad er cookies?

Zleeping Hotels anvender primært én type cookie, der er gemt på din computer og vil forblive der efter du har forladt Zleeping Hotels hjemmeside. Så når du besøger hjemmesiden anvendes de til funktioner, der fortæller dig, hvad der er nyt siden dit sidste besøg og til at justere valget af sprog og valuta. Denne cookie har en udløbsdato og når den er udløbet slettes de automatisk, når du vender tilbage til hotelportalen.

Zleeping Hotels bruger også cookies, uden udløbsdato, der kun gemmes midlertidigt i computerens hukommelse, mens du besøger Zleeping Hotels’ hjemmeside. Disse cookies bliver altid slettet fra computerens hukommelse når du lukker din browser.

Hvad gør cookies?

Ved hjælp af cookies, kan hjemmesiden fastslå, at du er logget ind og er derfor ikke forpligtet til at bruge brugernavn og adgangskode for hver ny side, du besøger på hotelportalen. En cookie hjælper også hjemmesiden til at holde styr på, hvilke værelser du har tilføjet i din indkøbskurv. Cookien bruges også, når brugerne ønsker at tilpasse Zleeping Hotels' hjemmeside til deres personlige præferencer, som valg af sprog og valuta.

Kan jeg undgå cookies?

Hvis du som besøgende på vores hjemmeside ikke vil acceptere, at Zleeping Hotels bruger cookies, er du velkommen til at slukke for funktionen via din browsers sikkerhedsindstillinger. Gennem disse indstillinger, kan du også sørge for du får en advarsel, hver gang en hjemmeside forsøger at placere en cookie på din computer.

Hvis du vælger at afvise cookies, vil ingen cookies blive gemt, men du vil ikke kunne bruge visse funktioner og du vil ikke have adgang til alle sider på Zleeping Hotels hjemmeside. Det kan i nogle tilfælde også give problemer med at reservere et hotelværelse.

Din Hotelkupon

Din indkøbskurv er tom.
Din Hotelkupon

Følg med

Facebook

Twitter

Følg med
Tel +4589881089 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.com • www.facebook.com/zleepinghotels.dk

Bemærk, at din indkøbskurv, vil blive fjernet kl. . Eventuelle reservationer du har foretaget, vil blive annulleret, og alt indhold i indkøbskurven vil forsvinde, medmindre du gennemfører ordren.

Fortsæt til kassen
Vælg sprog
Vælg valuta